Medewerker Techniek

Functieprofiel medewerker Techniek – Hamitherm

De functie
Wij willen de volgende stap gaan zetten naar innovatieve oplossingen op het gebied van thermokoppelstekkers van thermoplastic tot keramiek. Daar hebben wij jou bij nodig! Zoek jij een technisch uitdagende functie? Dan moet je bij ons zijn! Je krijgt bij ons de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen
Jij bent in staat om technische bestekken, omschrijvingen en tekeningen te berekenen, maken en interpreteren. Daarnaast hebben we je ook geregeld nodig bij de assemblage, inkoop en productie en kun je verkooporders verwerken en kwaliteitscontroles uitvoeren. Kortom, een zeer veelzijdige technische functie! Samen met je directe collega’s ga je jouw kennis van de producten en hun toepassingen op peil houden middels producttrainingen en beursbezoeken, maar ook via (social) media en internet. Er zijn voldoende mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen en je bent bereid hier eventueel voor te reizen.

Dit is jouw kracht
Jij hebt werkervaring in een technische functie, affiniteit met techniek, een afgeronde mbo-opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde) en weet je de weg te vinden in Solid Edge en MS-office. Jij hebt praktische kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en schrift en een resultaat- en klantgerichte instelling. Je bent betrokken, leergierig, flexibel, stressbestendig en hebt een representatieve uitstraling. Je bent collegiaal en niet bang om verantwoordelijkheid te pakken.

Dit bieden wij je
Je krijgt een goed salaris, mede afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Het is onze bedoeling dat je na een jaarcontract, bij gebleken geschiktheid in vaste dienst komt. Ook bieden wij uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Hier ga je werken
Hamitherm is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van thermokoppel-verbindingen voor de meet- en regeltechniek met de nadruk op temperatuurmetingen en PCB-connectoren. Wij zijn marktleider in Europa en behoren tot de top 5 van de wereld. Wij doen alleen zaken met industriële afnemers en leveren niet aan de eindgebruiker, waarmee wij ons onderscheiden van de concurrentie. Door een beleid van hoge kwaliteitsproducten gekoppeld aan een zeer hoog serviceniveau zijn wij erin geslaagd om onze stekkers over de hele wereld te leveren. Hamitherm heeft een zeer platte organisatiestructuur met een collegiale sfeer in het team van ongeveer 10 collega’s in Dordrecht.

Je kunt jouw reactie per email sturen naar;

Hamitherm
T.a.v. Art Degenaars
Jade 216
3316 LJ Dordrecht

Email: art@hamitherm.nl


Alle vacatures