Medewerker Inkoopadministratie met technische affiniteit

Functieprofiel medewerker Inkoopadministratie met technische affiniteit – Hamitherm

De functie

Zoek jij een afwisselende administratieve functie op het gebied van inkoop? Dan moet je bij ons zijn! Wij willen de volgende stap gaan zetten naar innovatieve oplossingen op het gebied van thermokoppelstekkers van thermoplastic tot keramiek. Daar hebben wij jou bij nodig!

Dit ga je doen
Jij bent in staat om zelfstandig de totale administratieve afhandeling van de inkoop uit te voeren, waaronder het plaatsen van orders, bewaken van levertijd, uitvoeren van ingangscontrole en controle van de inkoopfacturen. Andere werkzaamheden zijn; contacten met klanten en leveranciers per e-mail en telefoon, ondersteuning van productieplanning, voorraadsysteem bijhouden en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Dit is jouw kracht
Jij hebt werkervaring in een administratieve inkoop functie, affiniteit met techniek of een technische werkomgeving, minimaal mbo werk- en denkniveau en je weet de weg te vinden in MS-Office. Jij hebt praktische kennis van de Nederlandse, Engelse en eventueel Duitse taal in woord en schrift. Je hebt een resultaat- en klantgerichte instelling. Je bent communicatief vaardig, betrokken, leergierig, flexibel, stressbestendig en hebt een representatieve uitstraling. Je bent collegiaal en niet bang om verantwoordelijkheid te pakken binnen een kleine organisatie.

Dit bieden wij je
Je krijgt een goed salaris, mede afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Het is onze bedoeling dat je bij gebleken geschiktheid in vaste dienst komt. Ook bieden wij uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Hier ga je werken
Hamitherm is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van thermokoppelverbindingen voor de meet- en regeltechniek met de nadruk op temperatuurmetingen en PCB-connectoren. Wij zijn marktleider in Europa en behoren tot de top 5 van de wereld. Wij doen alleen zaken met industriële afnemers en leveren niet aan de eindgebruiker, waarmee Hamitherm zich onderscheidt van de concurrenten. Door een beleid van hoge kwaliteitsproducten gekoppeld aan een zeer hoog serviceniveau zijn wij erin geslaagd onze stekkers over de hele wereld te leveren. Hamitherm heeft een zeer platte organisatiestructuur met een collegiale sfeer tussen de 10 collega’s in Dordrecht.

Je kunt jouw reactie per email sturen naar;

Hamitherm
T.a.v. Art Degenaars
Jade 216
3316 LJ Dordrecht

Email: art@hamitherm.nl


Alle vacatures